Evde Saat Pili Paketleme İşi

Evde Saat Pili Paketleme İşi

Bir çok ev kadını ve öğrenci ekonomik zorlukların üstesinden gelebilmek ve aile bütçesine katkı sağlamak adına evde ek iş yapmayı tercih ediyor. Evde yapılabilecek bir çok ek iş modeli arasında kendi el becerilerine göre istedikleri ilanlara başvuru yapıp rahat bir şekilde ek gelir elde ediyorlar.

Özellikle ev kadınları ve öğrenciler evde paketleme işlerini tercih ediyorlar. Bu tür işlerde aylık 2000 TL civarında ek gelir elde etmek mümkün oluyor. İlanımızda yer alan saat pili paketleme işi ile de aylık 2000 TL kazanıp aile bütçesine katkı sağlayabilir, okul harçlığınızı kazanabilirsiniz.

Saat pili paketleme işi nasıl yapılır?


Hepimiz kol saati kullanmışızdır kullanmaya devam ediyoruzdur yada evimizde duvarımızda muhakkak bir duvar saati asılıdır. Bu saatleri çalıştırmak için malumunuz enerji kaynağı olan pillere ihtiyaç duyarız. İrili ufaklı çeşitli saat pili bulunmaktadır. İşte bu çeşitli boyutlarda ki saat pillerini ambalajlarına koyarak paketleme işlemini yapmış olursunuz.

Ek iş veren firmanın yetkilisi size farklı boyut ve ölçülerde saat pilleri getirecek, bu saat pillerini özellikle ufak olanlarını kaybetmeden düzenli bir şekilde 10’lu paketlerine yerleştirmeniz isteyecek sizden. Firma yetkilisi pilleri paketlere nasıl koyacağınızı tek tek göstererek anlatacak. Daha sonra paketleme işi için gerekli tüm malzemeyi size teslim eder ve görevini tamamlamış olur. Haftanın belirli günlerinde paketleme işlerini hem kontrol etmeye gelir hemde sayıp sizden teslim alır. Bitirdiğini tüm saat pili paketlerinin ödemesini peşin olarak elden öder.

Saat pili paketleme işinden ne kadar kazanılır?


Saat pili paketleme işi veren her firmanın farklı fiyat politikası vardır. Bazı firmalar paket başına ücret öderken, bazı firmalarda toptan olarak size verdiği adet üzerinden ödeme yapar. Örneğin 1000 adet yada 2000 adet saat pili size teslim eder ve bu iş başına size aylık 2000 TL ödeme yapar. Yada paket başına 1 TL hesaplar, yapacağınız 2000 adet iş için size aylık 2000 TL öder. Başında da belirtiğim gibi ödemeler firmadan firmaya değişiklik gösterir.

Peki saat pili paketleme işine nasıl başvuru yapabilirsiniz? Hemen bu ek iş ilanının altında yer alan başvuru formunu doldurup göndererek iş başvurusunu yapın. Yapılan tüm başvuruları ek iş veren firmalar bizden toplu olarak ister ve iş yoğunluğuna göre eleman ihtiyacına göre bizim aracılığımızla size geri dönüş yaparlar. İş hakkında detaylı bilgiyi size telefonda anlatıp, adres bilgilerinizi isterler. Yapılacak olan tüm işi evinize getirip teslim ederler ve işe başlamış olursunuz.

Etiketler: ek iş, ek iş ilanları, evde ek iş, evden ek iş, saat pili paketleme işi

Yorum Gönder

0 Yorumlar